top of page

Trash the Dress


Stiti ce este minunat la aceste sedinte Trash the Dress? Faptul ca aveti oportunitatea de a va crea propriul scenariu pentru a avea parte de o sesiune foto- video exact cum va doriti. Fie ca sunteti genul de personae care ar prefera sa faca ceva mai iesit din comun sau fie va place mult mai simplu, undeva intr-un parc, echipa foto-video cu care alegeti sa colaborati ar trebui sa va ofere exact ceea ce asteptati. Astfel este esential sa alegeti o colaborare care sa reuseasca sa se ridice la asteptarile voastre si sa reuseasca sa va transpuna viziunea cum stiu ei mai bine, prin poze si Sesiunea Trash the Dress reprezinta o sesiune foto/ video care se desfasoara dupa nunta si in care practic mireasa isi distruge rochia de mireasa. In cadrul nuntii nu veti avea probabil ocazia sa va faceti o multime de poze doar voi doi, astfel, prin aceasta sedinta puteti sa recuperate.

Am mai abodat de multe ori acest subiect. De ce? Este unul dintre preferatele noastre. Ne place deoarece este un moment in care mirii nu mai sunt stresati, sunt naturali si se pot desfasura dupa bunul plac. Aveti ocazia sa va puneti creativitatea in miscare si sa va creati sesiunea Trash the Dress perfecta pentru voi. In cazul in care sunteti in pana de idei, in functie de persoanele cu care colaborati, ar trebui sa primiti sfaturi pentru a alege cadrul potrivit.

Cateodata mirii aleg sa sara peste aceasta etapa deorece nu o considera asa importanta. In constrast, noi credem ca este esentiala pentru a pastra vie amintirea momentului. Chiar daca realizati sedinta dupa o luna, doua sau chiar jumatate de un an, va garantam ca o sa va simtiti foarte bine in urma ei. Pe parcursul timpului au aparut diverse mituri si lucruri legate de Trash The Dress care sunt false, iar in continuare am dori sa le lamurim.

Rochia de mireasa trebuie distrusa!

Trash the Dress nu inseamna neaparat distrugerea rochiei. Conteaza in mare parte modul in care doriti sa se desfasoare sesiunea, locul in care va avea loc si ceea ce doriti sa faceti. Totusi, daca nu mai aveti planuri cu ea, sa o dati mai departe sau sa o vindeti, ati putea lua in considerare distrugerea pentru poze mai impresionante si pentru a experimenta cu adevarat aceasta sesiune.

Colaborati cu profesionisti

Da, nu mai e ca la nunta, insa credeti-ne ca veti dori sa aveti poze cat mai ingenioase. Fotografii si videografii, pe langa faptul ca va ofera materiale calitative, vor sti datorita experientei sa va ajute sa va creati o sesiune Trash the Dress potrivita pentru voi.

Nu este asa importanta…

Ar trebui sa considerati aceasta sedinta foarte importanta deoarece va ofera ocazia sa realizati o serie de fotografii si video-uri speciale, pe care nu aveti cum sa le aveti la nunta. Pentru a avea amintiri mai spectaculoase, care sa aiba legatura cu nunta, atunci cu siguranta sesiunea Trash the Dress este raspunsul.

Noi spunem ca aceasta sesiune foto/ video ar trebuie sa existe in calendarul vostru. Nu trebuie sa o luati ca pe o chestiune formala, ci din contra, trebuie sa fiti voi doi, naturali. Ar fi pacat sa treceti peste aceasta etapa care reuseste sa ofere amintiri atat de frumoase. In continuare, va invitam sa aflat mai multe despre ofertele noastre si bineinteles, despre oferta Trash the Dress.


20 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page