top of page

Reguli de baza pentru o nunta reusita

Actualizată în: 28 aug. 2019

1 Faceti nunta pentru voi si nu pentru altii: stim deja ca oricat ai vrea sa-i impaci pe membrii familiei, prieteni sau sa le faci pe plac parintilor si socrilor, din pacate tot timpul se va gasi o parere diferita, o mica invidie sau rautate.

2 Fa-ti un buget: nu intodeanuna unul bazat pe scump = calitate. O nunta reusita nu trebuie sa coste o avere, noteaza fiecare cost si distribuie corect banii pentru fiecare sectiune in parte.

3 Rochia de mireasa: nu exagera cu bugetul, costul ei ar trebuii sa fie maxim 10% din bugetul total. Imbina frumosul cu simplitatea si comfortul. Pe langa frumoasa rochie vei putea opta pentru o serie de accesorii care iti vor completa imaginea: bijuterii, coafura si machiaj, buchet, voal sau palarie, trena, poseta, manusi, umbrela, … nu te supra-incarca.

4 Fii echilibrata: asta e valabil pentru amindoi. Nu fa o drama din cauza unor probleme minore. Aminteste-ti ca e doar o singura zi, e scurta si nu merita sa te stresezi, scopul este altul : sa va bucurati de acele clipe frumoase, sa fie o experienta unica si de neuitat.

5 Invitatii: sarbatoriti aceasta zi speciala cu persoanele dragi si apropiate voua, sotului si sotiei. Nu invita fiecare presoana care ai cunoscut-o vreodata, reciteste lista de oaspeti si fara teama taie din persoane. Nunta e un moment intim si particular.

6 Cere ajutor! Implica si pe altii, nu fa totul singura. Ia deciziile impreuna cu mirele, asta veti face restul vietii si acum e momentul sa incepeti. Profesionistii la care ati apelat cat si domnisoarele de onoare sunt acolo pentru ati face mici favoruri, imparte-le sarcini si nu uita sa le multumesti.

7 Proba: pentru machiaj si freza obligatoriu faceti o proba cu o saptamana in avans. Nu fa schimbari radicale gen: vopsirea sau taierea parului, tratamente cosmetice, bronz artificial, slabit sau ingrasat. Cereti degustare pentru meniu si tort, mostre pentru aranjamentele florale, o sedinta foto-video in avans si cel mai important : pregatiti totul din timp.

8 Nu lasati nimic pe ultima clipa, o sa fiti norocosi daca aveti 5 sau 3 zile linistite inainte de momentul magic. O bunastare psihica si fizica este elementul cheie ca totul sa decurga perfect.

39 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page